Mandagstennis

Alle mandage fra kl. 8.00 til 12.00*

Hver mandag formiddag i udendørssæsonen mødes ca. 25 - 35 af klubbens ældre seniorspillere for at spille double på alle klubbens 4 baner.
     (Kan man ikke deltage alle fire timer, deltager man blot i det tidsrum man kan)

Holdene sammensættes efter lodtrækning, og der spilles matches á 20 minutter.

De fire spillere som efter lodtrækning skal spille på samme bane, fordeler sig efter bedste skøn i to mest muligt ligeværdige makkerpar.

Tennis 9       Tennis 2

Da der er stor tilslutning, skal man påregne at man ind i mellem kan blive oversidder, mens andre spiller. Dette opfattes nu sjældent som et
     problem, idet de pauser man derved får tilbringes som sociale snakke/hygge pauser.

Desuden ”splejser” vi til kaffe og brød.

Det er naturligvis tennis vi mødes om, men vi lægger stor vægt på at formiddagene samtidig afvikles som venskabelige hyggetimer.

* Aflysninger på grund af vejrlig eller klubarrangementer kan forekomme.
  Yderligere information: Paul K. Millgaard tlf. 40.19.91.17.