2020 Træningstider for perioderne maj - juni  og  august - sept. vil blive offentliggjort i marts/april

Familietennis
Børn fra ca. 6-8 år og deres familier tilbydes tennistræning / lege og sociale aktiviteter i tennisklubben. (Der betales kun kontingent for barnet/børnene.)

Seniorer 60+
Tennis for alle voksne fra 60 år og opefter uanset spillererfaring

Børn og unge, 8-12 år og 12-16 år
Begge hold er for alle uanset spillererfaring.
For alle spillere er der i løbet af sæsonen mulighed for at deltage i turneringer på Fyn . Tilmeldingsgebyr afholdes af klubben, og klubben annoncerer løbende turneringerne til træningen.

Voksne, øvede
Holdet for spillere med flere års erfaring og turneringsspillere. Man kan deltage fra 17 år.

xxx er tilstede følgende x onsdage: xxxx
På onsdage hvor xxx ikke er tilstede, spilles der kampe mellem de fremmødte.

Voksne, begyndere
For jer der gerne vil i gang med at spille tennis. Vi øver grundslag og bygger en tenniskamp op. Man kan deltage fra 17 år.

Voksne, let øvede
Vi arbejder videre med grundtræningen og får mere kamperfaring. Man kan deltage fra 17 år.