Sådan gør du
Det er lidt kompliceret, så derfor kan det være en fordel at udskrive et PrintScreen af denne side før du går i gang.

Indledning

Inden du opretter profil hos Odense Tennis Center skal du tegne et vinter-kontingent i en Odense klub, og vi foreslår at du gør det hos Næsby Idræts Forening.
Kontingentet løber fra 1.10. til 30.4. og koster kr. 200,00.

Alle spillere der deltager på banerne i Odense Tennis Center skal have betalt vinter-kontingent.

1..Vinter-medlemskab hos Næsby Idræts Forening

.....A:.For at tegne vinter-medlemskabet klikker du på VINTER-MEDLEMSKAB - Det du skal udfylde er skemaet NYT MEDLEM.
..........I dette skemas vejledning trin 2 står der: "Herefter får du vist de indtastede oplysninger, og det hold du har tilmeldt dig"
..........Med hold menes der
vinter medlemskab.
..........Når du har udfyldt skemaet trykker du på "Tilmeld"

.....B:.Når du har modtaget ovenstående oplysninger, hvor i du har fået tildelt et MEDLEMSNUMMER, går du tilbage til denne side og klikker på det i
..........punkt 2 viste link til ODENSE TENNIS CENTER.

2..Opret profil hos Odense Tennis Center

.....For at få et login til bookingen skal du oprette en profil hos ODENSE TENNIS CENTER - Det du skal udfylde er skemaet i venstre side.
.....I øverste felt "Vælg medlemsgruppe" vælger du Næsby Tennis Klub.
.....Medlemsnummeret du skal indtaste, er det du har fået tildelt ved tegningen af vinter-medlemskab i Næsby Idræts Forening.
.....Når du har udfyldt skemaet trykker du på "Opret konto"

....Når du første gang logger ind skal du klikke på ikonet   Her står der: medlemskab 1.10. 2018 til 30.4. 2019 kr. 0,00 efterfulgt af KØB. Det klikker
.....du på, og herefter
modtager du en mail med bekræftelse på at du i Odense Tennis Center har købt medlemskab til kr. 0.00. (Når der står kr. 0,00
.....er det fordi du allerede har betalt kr. 200,00 for medlemskabet hos Næsby Idrætsforening)

3. Booking af baner

.....Når punkt 1 og 2 er indtastet gælder tilmeldingen naturligvis hele vinteren, og når du vil booke tid på en bane, går du op vores egen hjemmeside
.....og klikker på fanen Booking, og vælger:
.....2. Baner i andre byer  /  Odense Tennis Center  /  Booking i Odense Tennis Center, hvor du bliver bedt om at logge ind.

....Man kan maksimum booke baner 14 dage frem, i alt 4 timer. De baner der kan bookes er mærket med
.....Ændring af booking skal ske minimum 8 timer før booket spilletid.

4..Priser pr. time

.....Priserne finder du under samme fane i menupunktet Priser pr. time,
.....og her skal du se i kolonnerne under Odense medlem*, da du jo har tegnet dit vinter-medlemskab i en Odense klub.

Spørgsmål vedr. ovenstående kan rettes til:
Paul K. Millgaard
Tlf.    40.19.91.17